Välkommen till
PN’s BYGG &
ENERGITEKNIK!

Oavsett om du behöver hjälp med att bygga nytt, renovera eller bygga ut har vi lösningen för dig!

pic32

pic31

 
 

PN.s BYGG & ENERGITEKNIK utför det mesta inom byggbranschen, bland annat nybyggnation, ombyggnation och renovering. Vi utför såväl enstaka projekt som totalentreprenad i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd. Naturligtvis arbetar vi i hela svergie och alltid nära kunden samt med material av bästa kvalité.
 
Vi anlitas bland annat av privatpersoner, kommuner och har även utfört en del försäkringsjobb som uppskattar ett väl utfört arbete och personlig service. Även andra byggföretag är välkomna att kontakta oss.
 
Det breda utbudet och kunskapsområdena gör beslutskedjan både kort och effektiv för kunden. Resultatet på vårt uppdrag skall för våra kunder framstå som ett starkt motiv till att göra affärer med oss. Vår huvuduppgift har fram till idag varit byggnation i alla dess former från nyproduktion till mindre renoveringsarbeten, men PN’s BYGG & ENERGITEKNIK i Kumla är ständigt i utveckling.Nya utmaningar är alltid välkomna här. Ingenting är omöjligt! Bara olika svårt och tar olika lång tid.
 

 
Kontakta oss gärna för mer information samt en kostnadsfri offert!
010-495 25 31
info@pnsbygg.org